Vad vi gör

Vi levererar – snyggt och stilrent!

Förutom stilrent och snyggt, bör en webbplats också vara funktionell och effektiv. PetrahsArt gör bra webbdesign och bygger alla webbplatser i WordPress. Detta ger dig en webbplats som är lätt att använda, kraftfull och funktionell med många möjligheter för vidareutveckling.

Med WordPress har du möjlighet att söka sökmotoroptimering, nyhetsfunktioner, kalenderbokningar, evenemangshantering, forum och mer. Vi rekommenderar WordPress till alla som vill bygga en ny hemsida eller webshop! Fokus ligger på eleganta och funktionella webbplatser byggda i WordPress.

WordPress – det är vad vi är bra på!
Vi älskar att arbeta med WordPress. En webbplats kan komma i många former och storlekar, det viktiga är att det har rätt publiceringsverktyg bakom det, med rätt typ av funktionalitet och utvecklingsmöjligheter!

Marknadsföring via Facebook och Instagram.

Skapa relevant trafik till din webbplats genom internetmarknadsföring med inriktning på sociala medier. Vi hjälper dig med en väl utformad strategi för din sociala marknadsföring i kombination med en snygg designad målsida som ger resultat!

Säkerhet och support

Var säker på att du har en egen webbansvarig som håller din hemsida! WordPress är ett mycket kraftfullt verktyg. Därför väljer många människor WordPress när de får en ny webbplats för sin verksamhet.

Tyvärr finns det också många som tillåter att deras WordPress-webbplats förblir oförändrad när den är fullt utvecklad. Webbplatsen upprätthålls inte, plugins och system blir gamla och det finns ingen säkerhetskopiering om något går fel. Låt oss uppdatera och ta hand om din webbsida!

Kontakta oss, vi är snabba att svara!
Du når oss enklast och snabbaste via e-postmeddelande. Om du föredrar att kontakta oss via något annat medium, är du mer än välkommen att ringa +46 722 015662

Lite av vad jag gjort

www.jamswede.com
www.zyzven.com
www.ronin-performance.com
www.studioarton.se
www.zwenisja.com
www.kaminskorsten.se
www.perfect-health.se
www.beatasstadfirma.se

För mer information om vad jag kan erbjuda, se min facebook sida!

Övrigt!

Vi trycker på kläder o.s.v. Men i själva verket gör vi så mycket mer än det. PetrahsArt är specialiserade på det bredaste utbudet av grafisk design och trycktjänster. Från broschyrer, visitkort och flygblad till kläder, reklamartiklar och banderoller. Om vi ​​var tvungna att lista allt vi kan göra för dig, skulle vi vara här i dagar.

Vad erbjuder vi? Förträfflighet. Vi förstår att även den bästa designen kan förstöras av ett dåligt utskriftsjobb. Därför erbjuder vi bara de högsta kvalitetsstandarderna. Vi kan lägga dina mönster på stort sett allt du vill och skapa en färdig produkt som ser ut som den ska första gången.

Varje projekt, stort eller litet, är det viktigt för oss att högpresterande kvalitet är uppenbart.

Se hela denna webbsida och vad vi säljer som portfolio för print service!


The images of the website is protected by international copyright and owned by petrahsart Specific to this site: © 2019 by PetrahsArt. All Rights Reserved.