Petrah

Att skapa har alltid varit lite av terapi för mig. Jag upplever det som meditativt eftersom jag är fokuserad på vad jag gör. Jag blir lugn och får uttryck för mina känslor. Jag är övertygad om att mitt arbete har hjälpt mig att hantera svåra perioder i livet, men också stärkt mina lyckliga stunder. Vad jag gör är bara en bonus för ett lyckligt liv. Digital konst och grafik är konstformen jag bemästrar bäst och det är en teknik som ger mig den potential jag letar efter.

Jag har arbetat med webbdesign och grafisk design i nästan 20 år. Jag har många nöjda kunder och har ett brett utbud av nya idéer och innovationer. Sedan 1999 har jag skapat över 300 logotyper, hundratals webbsidor och visitkort. Jag har målat sedan jag var 10 år gammal och det har bara vuxit sedan dess. Jag tog mina ritningar från papper till min dator och utvecklades i samma hastighet som datorn; Jag lär alltid mig någonting nytt, när datorn uppgraderas gör det också.

Att hitta digitala lösningar och presentera dem för kunden / kunderna på ett övertygande sätt är min starka sida. Det här kan lätt bli en lång roman så jag slutar här och du kan se mina arbete själv!

The images of the website is protected by international copyright and owned by petrahsart Specific to this site: © 2019 by PetrahsArt. All Rights Reserved.